Geldt.nl

Geldt.nl is een nieuw initiatief van ondernemers voor ondernemers

Op www.geldt.nl vindt u de leukste bedrijven van Nederland. Waarom dit de leukste bedrijven van Nederland zijn komt, omdat deze bedrijven u een leuke korting geven vanaf 2% die nu al oploopt tot 20%.

www.geldt.nl gaat officieel van start op 1 mei 2014. Bedrijven die interesse hebben in deelname moeten snel reageren, want slechts 1 op de 5 bedrijven in dezelfde branche mogen maar meedoen.

Geldtpassen worden te koop aangeboden door de ondernemers zelf. De geldtpassen zijn voorzien van de bedrijfsnaam met vestigingsplaats. De geldtpassen zijn te gebruiken bij alle deelnemende bedrijven een compleet overzicht van deze bedrijven vindt u op de pagina ‘Bedrijven‘.

U kunt aan alle soorten bedrijven denken als u denkt aan Geldt.nl aangezien er een ruime collectie van bedrijven zich reeds al hebben aangemeld. Het gaat van autorijschool tot meubelzaak en van restaurant tot fietsenzaak.

Geldt.nl is begonnen in de provincie Drenthe en gaat zo op deze manier door heel Nederland. Momenteel zijn er al bedrijven in Amsterdam en Eindhoven die deelnemen aan www.geldt.nl. De plaatsen Emmen en Nieuw-Weerdinge zijn sinds 10-4-2014 actief geworden op www.geldt.nl.

Dus voor voordeel bij vele bedrijven is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op www.geldt.nl. U kunt ook eenvoudig uw geldtpas registreren op: https://www.geldt.nl/pasregistratie.php. Zo kunt u via de e-mail op de hoogte worden gehouden van nieuwe aangemelde bedrijven.

Ook vindt u op www.geldt.nl leuke foto’s van uitreikingen van de geldtpassen aan de ondernemers. Deelnemers van Geldt.nl weten dat Nederlanders dol zijn op korting. Door Geldt.nl stijgt hun omzet op het gehele assortiment en niet enkel op één actieproduct. Dat noemt men de “kracht van de massa” en dat is waar Geldt.nl voor staat.

Dus wilt u als bedrijf deelnemen aan www.geldt.nl of bent u op zoek naar de leukste bedrijven van Nederland die u een leuke korting geven. Kijk dan zeker even op www.geldt.nl.

Ondernemers van Nederland danken u.

Heeft u vragen?

Of bent u een zelfstandige winkelier waar ook in Nederland en wilt u genieten van extra klanten?

Korting of munten sparen:
Korting met de Geldtkortingspas.
Neem dan contact op met Geldt.nl
Bel: 0591 522665
of
Mail : info@geldt.nl

Munten sparen:
Neem dan contact op met spaarmunt.nl
Bel: 0591 522665
of
Mail : info@spaarmunt.nl